Αρχική Σελίδα

Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd

καλής ποιότητας οθόνη LED διαφήμιση για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας οθόνη LED διαφήμιση για τις πωλήσεις
Μια άριστη επιλογή να προσαρμόσει η ουσία μας ή να διαφημίσουν τα προϊόντα μας, είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος να κοινοποιήσει τι θέλουμε, καταπληκτικός τη εξυπηρέτηση πελατών.

—— Κα Nancy Connolly

Πολύ γρήγορα να στείλει στο προϊόν και τα αγαθά μου έφθασε στη καλή φόρμα. Μόλις υπολογίσετε πώς λειτουργεί κάνει μια μεγάλη εργασία. Ιδιαίτερα συστήστε.

—— Ο κ. Sharon Κ. Root

Το σημάδι λειτουργεί μεγάλος, πολύ φωτεινός και αναγνώσιμος, πολύ ευχαριστημένος από το, αξίας των χρημάτων.

—— Ο κ. Anthony Ουίλιαμς

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει ένα καλύτερο ηλεκτρονικό σημάδι για την τιμή. Θα σύστηνε αυτόν τον προμηθευτή.

—— Ο κ. Mike Morris

Αγόρασα δύο σημάδια για το κατάστημά μου, ένα για τη βόρεια πλευρά του κτηρίου μου και ένα για το νότο. Θα σύστηνα αυτά τα σημάδια σε καθένα.

—— Ο κ. Cam Hanes

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd
Γραφείο μας Δωμάτιο Tesing για την οθόνη ολόκληρων των οδηγήσεων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : LIGHTIN
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Κοβάλτιο τεχνολογίας Lightin Shenzhen. ΕΠΕ (abbr: Η τεχνολογία Lightin), ιδρύθηκε το 2011, είναι ένας επαγγελματίας που συμμετέχθηκε στην έρευνα σχετικών προϊόντων επίδειξης των εσωτερικών και υπαίθριων οδηγήσεων πλήρης-χρώματος, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις, και για να παρέχει την περιεκτική τεχνική υπηρεσία των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας, η έδρα επιχείρησης βρίσκεται σε Shenzhen. η παραγωγή και η επιχειρηματική λειτουργία καλύπτουν μια περιοχή περισσότερα από 1200 τετραγωνικά μέτρα. Η επιχείρηση έχει μια μεγάλης κλίμακας ικανότητα παραγωγής, που μπορεί να κατασκευάσει 2500 τετραγωνικά μέτρα το μήνα, κυρίως προϊόντα εσωτερικά και η υπαίθρια πλήρης οδηγημένη χρώμα οθόνη, οδηγημένη ενοίκιο επίδειξη, προϊόντα καλύπτει την ενότητα εφαρμοσμένης μηχανικής, το ενοίκιο, τα μέσα και άλλους τομείς, μέσω της εθνικής πιστοποίησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Και αποκτηθε'ν ISO9001: η πιστοποίηση και τα προϊόντα ποιοτικών συστημάτων του 2000 έχουν περάσει την πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, της FCC, CE, ROHS, κ.λπ.

 

Εστίαση Lightin στις οδηγήσεις στον τομέα της έρευνας και της παραγωγής, των πωλήσεων και των υπηρεσιών ενοικίου, δεσμευμένων να παράσχει στους πελάτες τις περιεκτικές λύσεις συνεχώς. έχει μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής, τσιπ υψηλής ταχύτητας SMT mounter, υψηλής θερμοκρασίας σχετικά με τη συγκόλληση ροής, potting τη μηχανή και τα τυποποιημένα προϊόντα γηράσκων τη γραμμή, το σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής και τον πλήρως αυτόματο ελεγκτή γωνίας, την αυτόματη σταθερή θερμοκρασία και τη μηχανή δοκιμής υγρασίας, BM - ο ελεγκτής φωτεινότητας 7 χρώματος και άλλοι εξοπλισμός δοκιμής, μάζα προϊόντων εγγύησης και κλίμακα της παραγωγής συγχρόνως επίσης εξασφαλίζουν πρώτης τάξεως ποιότητα των προϊόντων.


Η επιχείρηση έχει διάφορους επιτακτικούς εμπειρογνώμονες βιομηχανίας, συγκεντρώνει την τεχνολογία ηλεκτρονικών πληροφοριών, υπολογιστής, διαχείριση και άλλες πτυχές των επαγγελματικών ταλέντων, έχουν διαμορφώσει πρώτης τάξεως μια Ομάδα Διοίκησης έρευνας και ομάδα ανάπτυξης και στη βιομηχανία. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πεπειραμένων εξειδικευμένων εργατών και μια ιδιαίτερα αποδοτική λειτουργία, επιθετική Ομάδα Διοίκησης, έτσι ώστε η επιχείρηση έχει μια καλή φήμη που βασίζονται και την ποιοτική εγγύηση του προϊόντος!

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Layla Yang

Τηλ.:: 86-755-23218651

Φαξ: 86-755-28324513

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)